15.12.2008

Nolo loppu

Rakkaat lukijat, kuten olette huomanneet, en ole päivittänyt blogia kuukausiin. Syyskuussa tekemäni reissun jälkeen blogin päivitys ei ollut ensimmäisenä ajatuksissa ja viikko viikolta työ tuntui yhä raskaammalta aloittaa. Kuvasin kuvia projektia varten edelleen, sillä tarkoituksena oli päivittää blogi viimeistään ennen vuoden vaihtumista.

Nyt täytyy kuitenkin tunnustaa tappio. Selasin päivittämättömiä kuviani ja huomasin että muutamalta päivältä puuttuu kuva kokonaan. Mielestäni en ole noina parina päivänä kuvannut filmille mitään, joten olen vain yksinkertaisesti unohtanut ottaa kuvan.

Tämä moka olisi tietysti ollut helppo paikata, ilman että kukaan olisi koskaan saanut siitä mitään tietää, mutta itse olisin aina ollut siitä tietoinen ja kantanut häpeän tahraa hautaan asti.

Tämä projekti on ollut todella tärkeä osa tätä vuotta ja kuluneiden kuukausien aikana olen omasta mielestäni kehittynyt kuvaajana enemmän kuin koskaan ennen. Säälittävää että hieno projekti koki tällaisen lopun. Noloa, kerrassaan noloa, mutta näin tässä nyt vaan kävi. Mä mokasin.

Lopuksi siteeraan vielä erästä työtoveriani, jonka mainio lausahdus sopii tähän paremmin kuin hyvin:

"Leuka rintaan ja kohti uusia tappioita!"


Mr. P

Ei kommentteja: